Hakan Şimşek: Hedefimiz 8'de 8

Hakan Şimşek: Hedefimiz 8'de 8

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Kasım 2018 13:39
Hakan Şimşek: Hedefimiz 8'de 8

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, Aydınspor deplasmanında alınan galibiyetten dolayı futbolcularını kutlayarak, “Göreve geldiğimizde 8’de 8 hedefi koymuştuk. Bu hedef doğrultusunda çalışıyoruz” dedi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor’da zorlu Aydınspor deplasmanından galibiyetle dönmenin sevinci yaşanıyor.

Teknik Direktör Hakan Şimşek yönetimindeki pembe-yeşilliler, Kuşadasıspor’dan sonra Aydınspor’u da mağlup ederek 2’de 2 yaptı.

 Şimşek, Aydınspor karşısında 90 dakika boyunca ellerinden geleni yapan futbolcularını kutladı. Aydınspor karşılaşmasında maça iyi başladıklarını ve golü de bulduklarını belirten Şimşek, “Aydınspor iyi bir ekip. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Hafta içinde Aydınspor’un eksilerini oyuncularımıza anlattık. İlk yarıda da bunda da başarılı olduk. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra kalemizde pozisyonlar verdik. Daha az hata yapmamız gerekiyor. Göreve geldiğimizde 8’de 8 hedefi koymuştu. Bu hedef doğrultusunda çalışıyoruz. Bu haftaki Kalespor maçında tribünlerin tıklım tıklım olmasını istiyoruz. Önemli olan bizim kazanmamız. Biz seri galibiyetler aldıkça tribünlerin daha çok dolacağına inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.