Hakem ve Gözlemci Gelişim, Bilgilendirme Son Semineri 3. Grup Bu Gün Bitiyor

2017-2018 voleybol sezonu öncesi Hakem, Gözlemci Gelişim ve Bilgilendirme Semineri üçüncü grupla Antalya’da bu gün son günü

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Eylül 2017 10:41
Hakem ve Gözlemci Gelişim, Bilgilendirme Son Semineri 3. Grup Bu Gün Bitiyor

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Asbaşkanı Ahmet Göksu, Manavgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya, Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) Başkanı Aziz Yener, MHGK Genel Sekreteri Eyüp Bostancı, MHGK Üyeleri, Voleybol Hakem ve Gözlemcileri Federasyonu (VHGF) Asbaşkanı Fethi Ayav ve Antalya İl Temsilcisi Kenan Gürkan’ın katılımıyla bugün (11 Eylül Pazartesi), başlayan üçüncü grup semineri bu gün  sona erecek.


Antalya İl Temsilcisi Kenan Gürkan açılış konuşmasıyla başlayan üçüncü grup seminerinde sırasıyla; VHGF Asbaşkanı Fethi Ayav, MHGK Genel Sekreteri Eyüp Bostancı, Manavgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya ve TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ kısa birer konuşma yaptılar.  TVF tarafından, gözlemciler için maçlarda kullanılmak üzere çanta seti hazırlandığı belirtildi.

 
Seminerde; Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ geçtiğimiz sezon faal hakemlik kariyerlerini sonlandıran ve bu sezon gözlemci olarak görevlerine devam edecek İsmail Şahin, Miraç Ocak, Orhan Şimşek ve Tarık Biçer’e teşekkür plaketi verdi.
TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, yaptığı hizmetler ve voleybola katkılarından dolayı Voleybol Antalya Temsilcisi Kenan Gürkan’a da teşekkür plaketi verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.