Hakemlerin Başkanı İstifa Etti

Isparta Futbol Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı, istifa ettiğini açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2012 11:07
Hakemlerin Başkanı İstifa Etti

Isparta Futbol Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı, istifa ettiğini açıkladı. Arabacı, “Hizmet etmeye çalıştık. Ancak içinde bulunduğumuz şartlar bizim hizmet etmemize uygun değildi. Başkanlığım süresince emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Isparta Futbol Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı, şok bir kararla istifa ettiğini açıkladı. Isparta hakemliğinin ilerlemesi için yoğun uğraşlar veren ve ikili ilişkileriyle kalplerde iz bırakan Arabacı, “Hizmet etmeye çalıştık. Ancak içinde bulunduğumuz şartlar bizim hizmet etmemize uygun değildi. Yoğun uğraşlar verdik ama olmadı. Görev sürem boyunca bizlere destek ASKF’ye, Futbol İl Temsilciliği’ne ve Isparta basınına teşekkürü bir borç biliyorum. 17 Ocak itibariyle yürütmekte olduğum Isparta İl Hakem Kurulu Başkanı görevinden ayrılmış bulunmaktayım. Hepinize arzı veda eder, selam ve saygılarımı sunarım. Artık Bölgesel Gözlemci olarak hizmet vereceğim” dedi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.