Hakikaten Ayıp!

İYİ Parti'den Başdeğirmen'e Sert Eleştiriler

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Temmuz 2021 10:41
Hakikaten Ayıp!

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Çağrı Yıldız, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğrimen'in 'Seçim döneminde verdiğim vaatlerin yüzde 80'ini bitirdim' şeklindeki açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Yıldız, yaptığı açıklamada; "Eyy Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen,  Isparta halkının gözünün içine bakarak son iki buçuk yılda şeçim vaadlerinin yüzde seksenini tamamladık diyebildin ya helal olsun sana. Buradan soruyorum; Ispartamızın en büyük sorunu olan ulaşım hakkında ne yaptın ya da yapabildin? Senin yerine ben cevap vereyim,hiç bir şey yapmadın.

Yaptım dersen doğruyu söylemezsin. Ulaşım sorununu çözemediğin gibi, Isparta'nın patates tarlasını dönmüş ara sokak caddelerini asfaltlamaktan acizsin.

Tamamen işin gücün göz boyamak ve şov yapmak.

Hani Isparta'nın ulaşım sorununu çözmek için vaad ettiğin yedi projeden hangisini hayata geçirdin? En büyük proje olan ve kanallara çıkıp fizibilite çalışmasını Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaşım Hizmetleri Genel Müdürü ve ekibi tarafından yaptığını söylediğin 10 km'lik Trambüs hattı nerede?

Göreve başlar başlamaz ilk işinin Trambüs ü devreye sokmak olacak demedin mi?

Yine senin yerine ben cevap vereyim Trambüs hakkında en ufak bir çalışma yok...

O zaman nasıl oluyorsa Şeçim vaadlerinin yüzde yüzde seksenini tamamladık diye açıklama yapabiliyorsun. Hakikaten ayıp.

Tek yaptığın, Isparta halkının asıl sorunlarına çözüm olacak ve rahat bir nefes aldıracak problemleri es geçerek sadece görsel olarak tatmin edebilecek işlere para harcamak ile meşgülsün.

Bu millet sana bunu için oy vermedi.

Bari son iki buçuk yılını Isparta Merkezin gerçek sorunlarını hizmet etmek için çaba harcarsın diye umut ediyoruz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum