Hakkari - Çukurca'da Çatışma!

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde üs bölgesine saldırı girişiminde bulunan teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş ağır yaralandı. Yaralı sayısının arttığı belirtilirken, yaralılardan biri Eğirdirli...

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Kasım 2012 01:36
Hakkari - Çukurca'da Çatışma!

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde üs bölgesine saldırı girişiminde bulunan teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Çukurca ilçesi Gazi Tepe Askeri Üs Bölgesi'ne sabah saatlerinde terör örgütü Pkküyelerince havanlı ve uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldı.

Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada bir uzman çavuş ağır yaralandı. Yaralı sayısının arttığı belirtilirken yaralılardan birinin Isparta'nın Eğirdir nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Yaralı asker, helikopter ile HakkariDevlet Hastanesi'ne getirildi. Yoğun bakım ünitesinde tutulan askerin, hava muhalefeti nedeniyle Van'a sevk edilemediği belirtildi.

Öte yandan saldırıyı gerçekleştiren terörist gurubun etkisiz hale getirilmesi için de bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.