Hala Kandırıldık Edebiyatı Yapıyorlar

Hala Kandırıldık Edebiyatı Yapıyorlar

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ekim 2015 17:19
Hala Kandırıldık Edebiyatı Yapıyorlar

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in açıklamalarına cevap verdi. Yalçın, Ak Parti kanadından yapılan açıklamalarda çelişkiler olduğunu söyleyerek “İşte bu çelişkili ifadeler bile AKP’nin bitişinin ifadesidir” dedi.

Kandırıldık edebiyatı yaparak oy toplamaya çalışıyorlar diyen Yalçın, “AKP Isparta Milletvekili Sadi Bilgiç 26 Eylül’deki konuşmasında hükümetin kurulamayışından bahisle “1 Kasım seçimlerini kimse Ak Partiye fatura edemez… MHP ve CHP kanadının HDP ile karşı karşıya gelmeme gayreti içinde olduğunu gördük.” derken; Bülent Arınç ise,7 Haziran seçimleri sonrası “koalisyonu kurdurmayanın açıklarsam işler karışacak ve aslında CHP ile çok rahat koalisyon kurulabilirdi.” diyerek AKP’nin hükümet kurmak istemediğini ifade etmiş olmaktadır. İşte bu çelişkili ifadeler bile AKP’nin bitişinin ifadesidir.

Peki bu günkü gerçekler öyle mi?
AKP’nin, PKK açılımıyla, bu ülkeye acıdan, kaostan başka bir şey vermediği ortadadır. "Biz çözüm süreci yaparken, PKK silah depoluyordu" "Aldatıldık, kandırıldık." masallarıyla hâlâ zihinleri bulandıranlar AKP’liler değil mi? AKP’de artık çökme başlamıştır… Artık bugün AKP’de kim ne dediğini bilmez haldedir. Milletimiz kan ağlarken,“52 milyon 695 bin kayıtlı seçmenin bulunduğu ülkemizde 10 milyon seçmen “yardımla” yaşarken” milletin sırtına böyle basanlar, elbette bir bedel ödemelidir. O günler yavaş yavaş geliyor. Ama onlar hâlâ kandırıldık edebiyatı yapıyorlar.
Çünkü; AKP kiminle sorun yaşasa suçu kabul etmek yerine hemen kandırıldık diyerek suçu başkasının üzerine atmaktadır.

İşte size kendi sözleriyle örnekler :
"Cemaat bizi aldattı, kandırdı"
"PKK bizi aldattı, kandırdı"
"Beşar Esat bizi aldattı, kandırdı"

"ABD bizi aldattı, kandırdı" gibi masallarla Milletimiz oyalanmaktadırlar…
AKP giderse istikrar bozulur diyenler bu gerçekleri unutmadan aşağıdaki tabloya bakıp bir daha oturup düşünmeli… Bugün Türkiye’nin dış borç stoku 400 milyar dolara yaklaştı. Bu borçlar için, “Faiz Lobisi”ne her sene faiz ödüyoruz.2003 yılından 2014 yılı sonuna kadar, yani 12 yılda toplam ne kadar faiz ödedik dersiniz? Tam tamına 111.2 milyar dolar! Hangi istikrar? Zaten bir iktidar bu kadar aldatılıp-kandırıldıysa o iktidarın yaptırım gücü de istikrarı da kalmamıştır. 1 Kasım 2015’temillet iradesiyle AKP'den kurtuluş MHP’nin güçlü kadrolarıyla mümkün olacaktır. Bir kere de İstikrar için, ülke bütünlüğü için MHP diyelim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum