Hala Mı Utanmıyorsunuz?

DSP Parti Meclisi üyesi Ali Güneş, Başbakan Bekir Bozdağ’ın “Bizim dayımız güçlü. Dayımız millet” ifadelerine göndermede bulunarak “Sayın Bozdağ, Türk milleti sizin dayınızı çok iyi biliyor” dedi.

Yayınlanma:
Hala Mı Utanmıyorsunuz?

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın Isparta ziyaretinin yankıları sürüyor. Demokratik Sol Parti (DSP) Parti Meclisi Üyesi Ali Güneş, bugün düzenlediği basın toplantısında Bozdağ’ın “Utanılacak ve yüzümüzü kızartacak bir şey yapmadık. Hep övünülecek şeyler yaptık” ifadelerini eleştirdi.

Güneş, “Ben de elimi vicdanıma koydum, kıvırmadan çevirmeden bir mukayese yaptım. Bu dönemde neler olmuş; 2002-2012 AKP döneminde icra yolu ile satılan malların oranı yüzde beş bin artmış. Isparta’da icra dairesi birden üçe çıkmış. İcra dosyası sayısı 2002 yılında 283 iken 2009 yılında 38 bin 157 olmuş. 2008 yılında Isparta’da 38 şirket, 32 kooperatif ve 189 ticari işletme kapanmış” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum