Halı Saha Çıkışı Kaza, 5 Yaralı

Isparta Muzaffer Türkeş Mahallesi'nde otomobilin araziye uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2014 14:32
Halı Saha Çıkışı Kaza, 5 Yaralı

Isparta Muzaffer Türkeş Mahallesi’nde otomobilin araziye uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 02.00 sıralarında Muzaffer Türkeş Mahallesi 202. Cadde ile 5143 Sokak kavşağında meydana geldi. Nurullah Erdem yönetimindeki 42 ASP 54 plakalı otomobil, seyir halinde olduğu esnada sürücünün kontrolünden çıkarak savruldu. Kum zemine çakılan otomobil, yoldan yaklaşık 20 metre iç kısımdaki boş arazide güçlükle durabildi.

Sürücü Erdem ile aynı araçta yolcu olarak bulunan 4 kişinin yaralandığı öğrenildi. Durumun haber verilmesiyle olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptılar. 112 Acil Servis ekipleri, 5 yaralıyı daha sonra ambulansla Isparta Devlet Hastanesi (2), Özel Şifa Hastanesi (2) ve Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne(1) sevk etti.

Kazaya karışan otomobilde orta çapta maddi hasar meydana gelirken, yaralıların sağlık durumlarının da iyi olduğu öğrenildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan, kazada yaralanan 5 kişinin halı saha maçından çıktıkları ve evlerine gitmekte oldukları da edinilen bilgiler arasında…

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.