Halı Sarayı Otoparkı Hazır

Halı Sarayı Otoparkı Hazır

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ağustos 2015 17:24
Halı Sarayı Otoparkı Hazır

Eskiden halı pazarı olarak bilinen halı sarayı otopark’ı yeniden düzenlenerek halkın hizmetine sunulmaya hazır hale getirildi. Gerekli işaret ve çizgilerin tamamlandığı otopark önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak. Belediye’nin işletmeciliğini üstleneceği düzenli bir hale getirilerek yeniden dizayn edildi. Bilindiği üzere geçmiş yıllarda da otopark olarak kullanılıyor ve bir türlü düzenli ve sistemli hale getirilememişti. Ayrıca alanın altı da otopark olarak kullanılacak. İzolasyonu da bulunmaya alan önce izolasyonlu hale getirilerek altına su geçirmesi önlenmiş ve yeniden düzenlenmişti.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın yeniden düzenlenen otoparkta incelemede bulunarak parkın çok kısa süre içerisinde hizmete açılacağı müjdesini verdi. Günaydın bundan önceki işletme sistemi hakkında da bilgi verdi.

Günaydın, “bulunduğumuz alan eskiden halı satış alanı idi. Ancak halıcılığın yok olması nedeniyle otoparka dönüştürülmüş ve bir işletmeci tarafından işletiliyordu. Ancak otopark’ta bir kesmekeşlik var ve bir türlü düzen içerisine girmemişti. Bundan dolayı otoparkımızın izolasyonunu ve keşmekeşliği çözmek için bir girişimde bulunduk. Belediyemiz tarafından işletilecek olan otoparkımıza giriş kartı ile girilecek. Beklenen süre hesaplanarak fiyatlandırma yapılacak. Kar amacı gütmeden sadece masrafların karşılanacağı bir bedel tespit edilerek halkımızın kullanılmasına sunulacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.