Halıcı Aday Adayı

Halıcı Aday Adayı

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Nisan 2018 23:45
Halıcı Aday Adayı

1994 yılında yapılan yerel seçimlerde CHP Belediye Başkan adayı olan Necdet Halıcı, 1999 yılında yapılan genel seçimlerde de CHP’nin 3. sıra Milletvekili adayı olmuştu. Halıcı, ayrıca CHP’nin yönetim kademelerinde de görevler aldı.

Isparta’nın tanınan simalarından Jeoloji Yüksek Mühendisi Necdet Halıcı, 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde Vatan Partisi'nden  Milletvekili Aday Adayı olacak.

Necdet Halıcı'nın oğlu Yalım Halıcı'nın ismi de CHP kulislerinde sık konuşulan isimler arasında yer alıyor. Yalım Halıcı bildiği gibi CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır'ın da danışmanı. Ancak, Yalım Halıcı'nın yakın çevresine İrfan Bakır'ın aday adayı olması durumunda kendisinin böyle bir seçeneği düşünmediğini söylediği de CHP'ye yakın kaynaklardan edinilen bilgiler arasında yer alıyor.  

SİYASET AJANS32'DE İZLENİR... KENTİN SİYASİ TANSİYONUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN https://www.ajans32.com/siyaset-haberleri-31hk.htm

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.