Halıkent Düğün Salonu İle Kültür Sineması Yeni Sahiplerini Buldu

Halıkent Düğün Salonu İle Kültür Sineması Yeni Sahiplerini Buldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Nisan 2015 10:56
Halıkent Düğün Salonu İle Kültür Sineması Yeni Sahiplerini Buldu

Isparta Belediyesi mülkiyetinde bulunan Halıkent Mahallesi Düğün Salonu ile Belediye Kültür Sineması ihaleleri gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu 10’ar yıllık ihalede Halıkent Düğün Salonu 205 bin TL + KDV’den, Kültür Sineması ise 130 bin + KDV’den yeni sahiplerini buldu.

Isparta Belediyesi Encümen Salonu’nda Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın başkanlığında ilk olarak Halıkent Düğün Salonu ihalesi gerçekleştirildi. 16 kişinin katıldığı ve yıllık 105 bin TL+KDV muhammen bedelle açık artırma usulüyle 10 yıllığına gerçekleşen ihaleyi yıllık 205 bin TL+KDV ile teklif veren Abdullah Özbahar kazandı.

Günün diğer ihalesi ise Belediye Kültür Sineması oldu. Bu ihalede yıllık 90 bin TL+KDV’den muhammen bedelle 10 yıllığına ihaleye çıkarıldı. Açık artırma usulüyle gerçekleştirilen ihaleye 4 kişi katılırken, ihaleyi yıllık 130 bin TL+KDV teklifi veren Mustafa Ünal kazandı.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, belediye olarak ihaleler yaptıklarını bunlardan ikisi olan Özel İdare eski Binası arkasındaki Çelebiler Mahallesi Otoparkı ile Batıkent Mahallesi’ndeki Gökkubbe ihaleleri olduğunu hatırlattı. Bu iki ihalenin sonucuna göre en kısa zamanda 2 büyük projeye başlanacağını anlatan Günaydın, “Yine bugün Halıkent Mahallesi Düğün Salonu ile Kültür Sineması ihalelerini gerçekleştirdik. Yaptığımız ihaleler belediyemiz menfaatleri ve fiyat açısından uygun görülüyor. Bu ihalelerimiz Isparta’mıza ve belediyemize hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum