Halıkent’te İftar Bereketi

Halıkent’te İftar Bereketi

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Haziran 2018 09:35
Halıkent’te İftar Bereketi

Isparta Belediyesinin İftar Yemeği ve Ramazan Programı etkinlikleri Halıkent Mahallesinde devam etti. 

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın programa ailesi ile birlikte katıldı. MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Milletvekili adayı Hasan Basri Sönmez, belediye meclisi üyeleri, mahalle muhtarları ve binlerce vatandaşın katıldığı programda Sanatçı Osman Öztunç sahne aldı. 

Halıkent Pazaryerinde düzenlenen iftar yemeğine binlerce kişi katılırken, alana gelen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, masaları dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti, Ramazan aylarını ve yaklaşan bayramlarını kutladı. 

İftar öncesinde 2010 yılı Kur’an-ı Kerimi güzel okuma yarışması dünya birincisi Alper Kanderun’un Kuran tilaveti yer aldı. Ezan ve okunan dua ile birlikte binlerce vatandaş iftarını açtı. 

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın iftar öncesinde yaptığı selamlama konuşmasında “Hepiniz hoş geldiniz. Ramazan ayımız ve bugünkü açacağımız iftarımız hayırlı olsun. Ramazan Bayramı yaklaştı, şimdiden hepinizin bayramını ayrı ayrı kutluyorum, sevgi ve saygılar sunuyorum, afiyet olsun” dedi. 

İftar sonrasında ise Sanatçı Osman Öztunç, birbirinden güzel eserlerini pazaryerini dolduran vatandaşlar için seslendirdi. Çocuklar ise kendileri için kurulan balon park ve çeşitli aktivitelerle güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı. 

Programın sonunda ise Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez, Sanatçı Osman Öztunç’a üzerinde fotoğrafının yer aldığı halı portresi ve çeşitli hediyeler takdim etti. Programda ayrıca Halıkent sakinlerinden ve cami yaptırma derneği yöneticisi Ali Sülük tarafından Başkan Günaydın’a çiçek takdiminde bulunuldu. Ali Sülük, “Ramazan ayında sayın başkanımıza böyle bir coşkuyu bizlere yaşattığı için teşekkür ediyoruz. Ayazma mesireliğine peyzaj çalışması yaparak mahallemizin sokaklarını asfaltlayarak, böyle güzel bir geceyi bizlere yaşatarak neşemize neşe katan başkanımıza teşekkür ediyorum. Allah yolunu ve bahtını açık etsin” şeklinde konuştu. Başkan Günaydın da, “Böyle güzel bir çiçeği almaktan dolayı mutlu oldum. Hizmetlerin farkındasınız, anlayışınızdan dolayı sağ olun var olun” dedi.  

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.