Halim Kıyak: 'Ben Memleketimden Vekil İstiyorum'

Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Isparta birinci sıra milletvekili adayını Ali Haydar Öner olarak belirlenmesinden memnun olmadığını belirterek, "Ben memleketimden bir vekil istiyorum. Başka ilden gelenleri değil"

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2011 16:54
Halim Kıyak: 'Ben Memleketimden Vekil İstiyorum'

Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Isparta birinci sıra milletvekili adayını Ali Haydar Öner olarak belirlenmesinden memnun olmadığını belirterek, "Ben memleketimden bir vekil istiyorum. Başka ilden gelenleri değil" dedi.

Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak, AK Parti Isparta milletvekili adayı Recep Özel'i makamında kabul etti.

Başkan Kıyak, ziyarette yaptığı konuşmada, CHP'nin milletvekili birinci sıra adaylarını, bilinçli olarak farklı illerden gelen kişilerden oluşturduğunu öne sürdü.

CHP Isparta milletvekili adayı ve eski Isparta Valisi Ali Haydar Öner'in, birinci sıradan aday gösterilmesinden memnun olmadığını ifade eden Kıyak,

"Birinci sırada İrfan Bakır olsaydı, herkes tam destek verecekti. Ama İrfan Bakır ikinci sıraya konuldu. 1. sıraya eski Vali Öner getirildi. Ben memleketimden bir vekil istiyorum. Başka ilden gelenleri değil. Başka ilden gelen kendi ilinden aday gösterilsin" dedi.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum