Halim Kıyak'ın Bayram Mesajları

Gelendost Belediye Başkanı Halim KIYAK, Ramazan Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2011 12:09
Halim Kıyak'ın Bayram Mesajları

Gelendost Belediye Başkanı Halim KIYAK, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kıyak, mesajında şunlara yer verdi:

"Hep birlikte coşkusunu yaşadığımız dini bayramlarımızdan Ramazan Bayramını milletçe bir kez daha kutlayacak olmaktan dolayı memnuniyetimi dile getirmek isterim. Dargınların barıştığı, insanlarımızın kaynaştığı, birlik ve beraberlik duygularının arttığı dini bayramlarımız bizler için önemli birer fırsattır. 11 Ayın Sultanı olan mübarek Ramazan-ı Şerif ayındaki güzellikleri hafta sonları düzenlediğimiz etkinliklerle coşkuyla yaşadık. Bu coşkuyla Ramazan Bayramının ülkemizin,Ispartalı ve Gelendostlu hemşehirlerimin geleceği için hayırlar getirmesini diliyorum.




Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu, ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi'nin 89. yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde; büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

Bu zafer, toprakları işgal altında olan milletimize, kayıtsız şartsız bağımsızlığı ve milli hâkimiyeti müjdelemiştir. Aziz milletimiz, bu zaferle, hürriyetinden vazgeçmeyeceğini, bütün dünyaya ispatlamıştır. 30 Ağustos zaferi, bütün dünyada bir milletin bağımsızlığı ve ülkesinin bütünlüğü için gösterdiği cesaretin, fedakârlığın simgesi olacak niteliktedir. Bu ülkeyi bize miras bırakan Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını saygı ve minnetle anıyorum.


Halim KIYAK
GELEDNDOST BLD. BŞK

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.