Halk Adamı Sloganıyla Yola Çıktı

Yaklaşık 6 yıl CHP Isparta İl Başkanlığı görüvinde bulunan Yusuf Erdoğan, Milletvekili Aday Adaylığı'nı partisinin İl Merkezi'nde düzenlediği basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mart 2015 14:52
Halk Adamı Sloganıyla Yola Çıktı

Yaklaşık 6 yıl il başkanlığı görevi yapan Yusuf Erdoğan, CHP'den milletvekilliği aday adaylığını düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

Isparta'nın çok sorunu bulunduğunu ve uzun yıllar aktif siyasette yer aldığı için bunları bildiğini vurgulayan Erdoğan, "Ama bu sorunların çözümü için mücadele edilmiyor, etmiyorlar ben mücadele etmek için adayım. Baktığımızda genel olarak yüzde 90’ız biz. Ne hikmetse yüzde 10 ararız seçmek için. Yüzde 90 kendi aramızdan birini seçip, bizi temsil etsin demeyiz. Yüzde 10’un içinden seçecek insan ararız. Ama kendi içimizden yüzde 90 içimizden insan seçmeye pek alışkın değiliz. Ben yüzde 90’ın aday adayıyım. Ezilenlerin, horlananların, ikinci sınıf vatandaş yerine konanların aday adayıyım. Yüzde 10’un değil, yüzde 90’un aday adayıyım. Bir alışkanlık daha var. gelen gideni aratıyor. Bunu tersine çevirmek için aday adayı oldum. Bu anlayışı yok etmek için aday adayı oldum. Gelen gideni aratmayacak. Bu bir bayrak yarışı ise bizden öncekiler bunu bir metreye taşıdılarsa ben bunu 2 metre ileriye taşımak için aday adayıyım. Ankara ile Isparta arasına köprü olmak için aday adayıyım. Bu köprüden partimizin ve Isparta’nın çıkarlarını kollayan herkes geçebilecek, herkese açık olmak için aday adayıyım. Buraya çıkılır. Benim Ankara’da kapım açık denir. Yüreği kapalı olup da kapısı açık olandan hayır gelmez. Benim yüreğimin açık olacağını taahhüt ediyorum, söz veriyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum