Halk Desteğiyle Emniyete 47 Araç

Isparta Huzuru Sevenler ve Destekleyenler Derneği ve Ispartalı İşadamları tarafından, Isparta Emniyet Müdürlüğü’ne alınan 47 aracın tanıtımı yapıldı. Araç tanıtım töreninde, yeni alınan polis araçlarının temsili anahtar teslim töreni gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2014 16:21
Halk Desteğiyle Emniyete 47 Araç

Isparta Emniyet Müdürlüğü binası önünde yapılan anahtar teslim törenine, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, AK Parti Isparta Milletvekilleri Recep Özel ve Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Huzuru Sevenler ve Destekleyenler Derneği Başkanı Ahmet Tural, IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, Siyasi Parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Düzenlenen anahtar teslimi töreni Isparta Erenler Mehteran takımının gösterileri ile başladı.

EMNİYETİMİZE HAYIRLI OLSUN
Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Isparta Emniyeti’nin Isparta’da suç oranlarını oldukça düşürdüğünü belirterek, yeni alınan araçların hayırlı olmasını diledi.

Vali Özkan, “Emniyet teşkilatımızın çalışmaları ve Isparta halkının huzur ve asayiş açısından organize çalışması sonucu Isparta yaşanılası iller arasında yer aymıştır. Bu huzur ortamında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ispartalı hayırsever vatandaşlarımızın ve yetkililerimizin çalışmaları sonucu emniyete kazandırılan araçlarımızın Ispartamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum’ dedi.

HİÇ BİR MAZERET BAŞARININ YERİNİ TUTMAZ
Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, hiçbir mazeret başarının yerini tutmaz ilkesi ile çalıştıklarını belirterek, bu çalışmalarının göstergesi olarak da suç oranlarının düşmesini işaret etti.

Emniyet Müdürü Or, “Polislerimize toplumun huzuru ve güvenliğini sağlama konusunda en büyük görev düşüyor. Polis Olarak prensibimiz, hiçbir mazeret başarının yerini tutmaz ilkesi ile çalışıyoruz. Çalışmalarımızda çağın teknolojisi ve araç gereçlerini kullanmamız gerekiyor. Değerli Ispartalı Hemşerilerimizin desteği ile bu çalışmalarımızın sonucunu alıyoruz. İşlenen suç oranlarının düşüşü bunun göstergesidir’ dedi.

BİR YILDA BÜYÜK İŞLER BAŞARDIK’
Emniyet Müdürü Mehmet Or, “Yapılan istatistiklere dayanarak söylüyorum göreve geldiğimiz bir yılda, on yıllık inşaat işini tamamladık. Polis binalarımız, ilçe emniyet binalarımız, polis evimiz tadilat edildi. Bir kaç ilçemiz için yeni binaların yapılması gündemde projeleri hazırlanıyor” dedi.

ISPARTA İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Emniyet Müdürü Mehmet Or, alınan 47 aracın çeşitli kaynak ve bağışlarla alındığını belirterek, araçların alınmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Emniyet Müdürü Or, “Çeşitli kaynaklar ve bağışlar ile Isparta Emniyet Müdürlüğüne kazandırdığımız 47 araç mevcut. Bu araçlarımızın arasında maliyeti oldukça yüksek araklarımız var, Özel Harekat birimimize almış olduğumuz zırhlı aracın maliyeti 300 Bin TL. Araçlarımızın motosikletten başlıyor ve taşıma için kullanılacak minibüse kadar uzanıyor. En düşük bir motosikletin maliyeti 37 Bin TL. Toplamda bütün araçlarımızın değeri 2.500 Bin TL tutuyor. Bu denli önemli araçların ilimize kazandırılmasında bize destek ve kaynak sağlayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

DERNEK OLARAK GRURLUYUZ
Isparta Huzuru Sevenler ve Destekleyenler Derneği Başkanı Ahmet Tural yaptığı konuşmada, ‘Bugün burada derneğimiz tarafından alınan araçlarımızın tesliminin gururunu yaşıyoruz. Derneğimizin gelirleri gönüllüler, hayırseverler, iş adamları sivil toplum örgütleri ve Isparta halkının yardımlarından oluşmaktadır. Sizlerin huzurunda böyle güzel bir amaç için emniyet ekiplerimize araçlarımızı teslim etmemizi sağlayan vatandaşlarımıza teker teker teşekkür ediyor. Ve yeni araçların emniyetimize ve Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

ISPARTA’DAKİ HERKES HUZURU SEVER
AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, ‘Öncelikle polislerimiz güvenliğimizin temininde geçmişte oluşan kötü imajı oradan kaldırdığı için kutlamak istiyorum. Yapılan anahtar teslim törenine katkılarından dolayı Huzuru Sevenler derneğimize sonsuz saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Yanlış şöyle bir durum var Isparta’daki herkes huzuru sever Ispartalı bütün hemşerilerimi huzuru severler derneğinin gönüllü birer üyesi olduğunu vurgulamak istiyorum’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum