Halk Eğitim Merkezi Taşınacak

Yıllardır yer sıkıntısı çeken ancak bir türlü el talımayan Halk Eğitim Merkezi’nin başka bir binaya taşınması için kollar sıvandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2012 15:03
Halk Eğitim Merkezi Taşınacak

Halk eğitiminde büyük bir rol oynayan Halk Eğitim Merkezleri insanların okul haricinde eğitildikleri çok önemli eğitim ve öğretim merkezleri olarak biliniyor.

Isparta Halk Eğitim Merkezi’de kentte açtığı birbirinden değişik kurslarla artık kabına sığmıyor. Okuma yazma kurslarından yabancı dil eğitimine, halk oyunlarından, meslek edindirme kurslarına kadar bir çok değişik dalmda kurs açan Halk Eğitim Merkezi, bulunudğu binada artık yeterli olmuyor.

YER ARIYORUZ
Iszparta’ya atanedığında bu eksikliği gördüğünü söyleyen Isşparta Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, müjdeli bir haber verdi. Caner, Halk Eğitim Merkezi’nin mevcut yerinin ihtiyaca karşılık vermediğinin aşikar olduğunu ifade ederek, yer arayışı içerisinde olduklarını kaydetti.

VALİ OĞUZ OLUMLU BAKTI
Caner, konuyu Isparta Valisi Memduh Oğuz ile paylaştıklarını ve Isparta Valiliği’nin bu konuya sıcak baktığını söyledi. Caner, “Yer arayışlarımız şu anda sürüyor. Halk Eğtim Merkezimize yetecek bir yer tayin ettiğimizde çalışmalarımızı hızlandırarak, merkezimizi bir an önce rahata kavuşturacağız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.