Halk Eğitim Merkezinden Kurs Atağı

Halk Eğitim Merkezinden Kurs Atağı

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Aralık 2011 11:27
Halk Eğitim Merkezinden Kurs Atağı

Halk Eğitim Merkezi Müdürü M.Emin Ataseven yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Isparta Halk Eğitim Merkezi Türkiye genelinde kurs çeşitleri ve sayısı bakımından büyük pay sahibidir. Yaygın eğitim programlarında görülen tüm kurslar ilimizde verilmektedir. Hatta komşu illerde açılmayan bazı kurslar ilimizde açılmakta (İş makineleri, çocuk gelişim öğretmen kursları, halk oyunları usta öğretmen kusları).

2011 yılında 1400 çeşit civarında kurs açtık, buradan 27.000 bin kişi falyandı ve kurs belgelerini aldılar ve bu kurslardan mezun olan 250 kişi istihdam edildi. 2012 yılında hedefimiz 30.000 kursiyer ve burada da 500 kişinin istihdam edilmesini bekliyoruz.

Ayarıca yurtdışından ilimize gelen Afrika kökenli mülteciler için Türkçe okuma – yazma kursu açıldı. 2012 yılında ilk defa açılacak olan özel sürücü kursu öğretmeni, trafik, ilk yardım, direksiyon, satış elemanları kursu gibi kurslar da açılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.