Halk Gününe Yoğun İlgi

Iyaş Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi bünyesinde bulunan firmalarla organize edilen Halk Günü projesinde Çarşamba günü start verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Kasım 2013 14:03
Halk Gününe Yoğun İlgi

Halk Gününün ilkine ilgi oldukça yoğun oldu. Haftaya Çarşamba günü de yine Halk Günü yapılacak.

Bünyesinde bulunan firmalar IYAŞ Park’ın içinde düzenlenen özel alanda her Çarşamba kampanyalarını, indirimlerini sergileyecekler. Yemek, sinema, Fun Cıty ve buz pisti gibi yerleri sabit olan firmalarda Halk Gününe katılıyor.

Bu firmaların indirimleri de şöyle olacak. Her Çarşamba IYAŞ Park Halk Günün de Sinema Pink’de filmler 10 TL yerine 8 TL, sinemada küçük mısır 3TL yerine 2 TL, 6D Sinema 6TL yerine 4TL, Buz pisti 5 TL, Fun City’de bowling 5 TL yerine yalnızca 4 TL. Müşterilerin yoğun ilgi gösterdiği Halk Gününde onlarca firma ürününde birbirinden ucuz ve cazip fiyatlar uygulandı.

Bundan böyle Halk Günü her hafta Çarşamba günü Iyaş Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinde sürpriz indirimlerle sizleri bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.