Halk İçin Halkla Birlikte

CHP Milletvekili Aday Adayı Nuri Özkul, seçim startını Cuma günü veriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2015 17:01
Halk İçin Halkla Birlikte

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta milletvekili aday adayı Ecz. Optisyen Nuri Özkul, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin startını 27 şubat Cuma günü CHP İl Başkanlığı ziyareti ile vereceğini söyledi.

Kendisi için 29 Mart 2015’te yapılacak olan ön seçimin önemli olduğunu ancak bundan daha önemlisinin 7 Haziran günü yapılacak seçim olduğunu belirtti.

Aslen Ispartalı, 22 yıldır Antalya’da olan Ecz. Optisyen Nuri Özkul; Ülkemizde barış ve huzurun yeniden tesisi, herkesin devlet nezdinde birinci sınıf vatandaş olduğu ve kardeşçe birbirini sevdiği aydınlık günler yakındır. Başlatacağım seçim kampanyasının hedefinde 7 Haziran vardır. Cuma günü başlayacak olan kampanyam, 7 Haziran akşamı son bulacak 100 günlük bir çalışma programıdır. Çıktığım her yarışta bireysel veya takım başarısını göstermiş bir özgeçmişim var.

Özkul, “ 27 Şubat Cuma günü başlayacak olan seçim kampanyası, partime dönük bir seçim kampanyası niteliğinde olacaktır. Bu süreci kendim ile ilgili bir seçim olarak görmüyorum. Başlatacağım seçim kampanyası 7 Haziran akşamı CHP’nin iktidar olması ile son bulacaktır.

Seçim sloganını “Halk için, Halkla birlikte” olarak tanımlayan Özkul, “bütün ön yargıları yıkmaya, ezberleri bozmaya geliyorum” dedi.

Gece ve gündüz demeden bir taraftan CHP’li üyeler ile buluşurken diğer taraftan da Isparta halkı ile kaynaşacaklarını belirten Özkul “Isparta’ya CHP’den aday adayı olmuş bütün arkadaşlarımı ülkemiz için önemli olan bu tarihi dönemeçte el ele olmaya davet ediyorum. Bugünkü yönetimden memnun olmayan, bize umut bağlayan tüm mağdur ve mazlumları hayal kırıklığına uğratamayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.