Halk Otobüsleri Artık Beklemeyecek

Kaymakkapı Meydanı'nda yapıaln yeni düzenlemelerin ardından Halk Otobüslerinin de orada bekleme dönemi sona ederecek. Otobüsler sürekli ring atacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Eylül 2014 10:04
Halk Otobüsleri Artık Beklemeyecek

Yapılan düzenleme ile cadde üzerinde otobüsler için cepler yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Şehrimizi güzelleştirme ve alt yapı sorunlarını çözme noktasındaki çalışmalarımız çerçevesinde Kaymakkapı Meydanı’nı da baştan sonra yeniliyoruz. Mimar Sinan Caddesinde olduğu gibi burada da bisiklet yolu yapıyoruz. Tabi, burada önemli bir konu da Halk Otobüslerimizin duraklarının olması. Artık otobüslerimiz bu duraklarda dakikalarca beklemeyecekler. Onlar için cadde üzerinde cepler yapıyoruz. Otobüsler bu ceplere girip yolcularını indirecek veya bindirecek ve hemen ardından hareket edecekler.

Bu cepler ve otobüslerin yolcu indirip bindirmeleri bisiklet yoluna engel olmayacak. Yani, bisikletli vatandaşlarımız yine kendilerine özel olarak yaptığımız bisiklet yolundan ilerleyebilecekler” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum