Halk Otobüslerinde Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifi araç filosunu yenilemeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2013 19:59
Halk Otobüslerinde Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifi araç filosunu 23 yeni modern otobüsle yaniledi.

Kooperatif Başkanı Mehmet Yavuz, son yatırımla yenilenen otobüs sayısının 61'e yükseldiğini belirterek, . Isparta'da toplu ulaşım hizmeti veren otobüslerin en fazla 3 yaş olacağını söyledi. Yavuz, alçak tabanlı, klimalı, modern otobüslerle hizmet kalitelerini artırmaya devam edeceklerini bildirdi.

7.1 MİLYONLUK YATIRIM

23 otobüs için 7.1 milyon lira değerinde yatırım yaptıklarını kaydeden Yavuz,"61 otobüsümüz yenilenmiş oldu. Geriye yenilenmesi gereken 30 otobüs kaldı. 2015 yılında Isparta'da tüm otobüsler yenilenmiş olarak hizmet verecekler" dedi.

SDÜ’DE ÜCRETSİZ TAŞIMA HİZMETİMİZ VAR

SDÜ öğrencileri ve çalışanlarının Doğu ve Batı yerleşkeleri arasında taşınması için ücretsiz servis hizmeti sunduklarını da belirten Yavuz, günde 25 bin öğrencinin halk otobüslerini kullandığını belirtti. Yavuz, Isparta'nın tüm mahallelerine ulaşım hizmeti sunulduğunu belirterek günde ortalama 44 bin kişinin halk otobüslerinden ulaşım hizmeti aldığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum