Halk Otobüslerinden Büyük Atılım

Isparta Özel Halk Otobüsü Kooperatifi yönetimi önemli bir atılım daha gerçekleştirdi. Yönetim şoförlerin eğitimi, duyarlılığı, sefer saatlerinin değişikliği ve yeni hatlar ile birlikte otobüslerin yenilenmesine hız verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2012 11:00
Halk Otobüslerinden Büyük Atılım

16 sıfır otobüs alarak seferlere koyan Halk Otobüsleri Kooperatifi, 20 yeni otobüs daha aldı. Fabrika ürettiği sıfır otobüsü Isparta’ya gönderecek ve otobüsler seferlere başlayacak.

Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yavuz, 20 yeni otobüsün gelmesi ile birlikte 36 sıfır otobüsün Isparta halkına hizmet vereceğini belirterek:"Diğer otobüslerimizde yeni. Böylece otobüslerimizin yaş ortalaması 2003 olacak. Bu Türkiye'deki en iyi yaş ortalamasıdır.

Çalışmalarımız ve yeniliklerimiz bununla da kalmayacak. Otobüslerimizin yenilenmesinde ve diğer çalışmalarımızda bize destek veren Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Sayın Yusuf Ziya Günaydın'a teşekkür ediyoruz. Bizleri daha iyi ve kaliteli hizmet, yeni otobüsler için teşvik ediyor" şeklinde konuştu. Kooperatifin otobüs aldığı firmanın, yeni otobüsleri Kasım - Mart ayı arasında Isparta’ya göndereceği, yeni üretilen ilk 20 otobüsün Isparta’ya geleceği öğrenildi. Yeni otobüslerin sefere başlaması ile birlikte Isparta’da hemen hemen bütün halk otobüsleri yenilenmiş olacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum