Halk Otobüslerinden Duyuru

Kentsel dönüşüm çalışmaları yapılan Gülistan Mahallesinden geçen 3 Nolu Halk Otobüsleri hattı geçici olarak durduruldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2014 17:15
Halk Otobüslerinden Duyuru

Mahalle Muhtarının da onayı alınarak yapılan düzenleme halk otobüslerinden kentsel dönüşüm şeklinde yorumlanırken hattın kentsel dönüşüm sonrası yeni güzergah belirlenerek seferlere başlayacağı bildirildi.

Halk Otobüsleri Kooperatifi Gülistan Mahallesine servis yapan 3 hattı durdurduklarını duyurdu. Halk Otobüsleri Koo-peratifinin internet sitesinden yapılan bilgilendirmede "şuan için 3 nolu hattımız durdurulmuştur. Kentsel Dönüşüm sonrası yeniden hat belirlenerek seferlerimiz başlayacaktır. 36 Numaralı Akkent-1001 Evler aracımız, 5 numaralı borsa hattımız, 6 numaralı Eda-Türkeş hattımız, 10 numara Çelik Çıraklık hattımız 17 numara Gölyaş Halıkent hattımız ve 34 numaralı Köy Garajı Gülistan araçlarımızı bu mahallemize ulaşmak için kullanabilirsiniz.

34 Numaralı Köy Garajı Gülistan hattımız Gülistan Mahallesinin içinden geçmektedir. 34 Numaralı Köy Garajı Gülistan hattımıza Gözatmanızı öneririz denilerek alternatif hatlar sunuldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum