Halk Otobüslerine 17 Yeni Araç

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, Halk Otobüsleri’ne yeni kazandırılan 17 aracın gelmesi dolayısıyla SS 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’ni ziyaret etti ve araçların Ispartalılara ve kooperatife hayırlı olm

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2014 11:26
Halk Otobüslerine 17 Yeni Araç

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz ile birlikte Özel halk Otobüsleri Kooperatifi’ni ziyaret eden ve burada kooperatif üyeleri ve şoförlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ulaşım konusunda bilgiler verdi.

SS 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz, yöneticiler ve şoförler tarafından karşılanan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Beklediğimiz araçlarımız geldi. Araçlarımızın Isparta’mıza ve sizlere hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Günaydın, bugün halk otobüsleri kooperatifinin Türkiye’ye örnek hale geldiğini aktarırken, Isparta’da ulaşım adına yaptıkları hizmetlerden bahsetti. Günaydın, 180 km altyapı ve 170 km uzunluğunda dayanıklı asfalt döktüklerini ve bunun neticesinde araç şoförlerinin daha konforlu yolculuk etmesini sağladıklarını dile getirirken, aynı şekilde kavşaklardaki sinyalizasyonların da yenilendiğini ve yeşil dalga uygulamasına geçildiğini aktardı.

Günaydın, çalışmaların belediyenin tamamen kendi ekip ve ekipmanlarıyla gerçekleştirildiğine değinirken, böylece bayındırlık birim fiyatlarına göre bir km yapılabilecek yol karşılığında kendilerinin 10 km yol yaptıklarını anlattı. Yeni dönemin ilk üç yılında tüm ara sokaklarda dahil olmak üzere 850 km’lik bir yolunda altyapısı ve asfaltı ile birlikte bitirileceğini belirten Günaydın, “Sizlerin en küçük bir zarar görmesini istemiyorum” dedi.

Belediye Başkanının hizmetlerin daha konforlu hale gelmesi amacıyla büyük gayret gösterdiğini dile getiren MHP İl Başkanı İsa Yalçın da, bir ilin ulaşımıyla, düzgün ve güzel olmasıyla birlikte vatandaşlarında mutlu olmasının güzel olduğuna değindi. Isparta trafiğinin pik saatlerde sıkıştığını dile getirirken, bu sıkıntıların kavşaklarla aşılabildiğini kaydeden Yalçın, “Sinyalizasyonda değişim yaşandı. Trafiğin daha da rahatlatılması toplu taşımadan geçiyor. Halkımızı toplu taşıma araçlarına teşvik etmeliyiz. Isparta’nın daha modern ve güzelleşmesi için başkanımızda büyük katkı sunuyor ve gayretle çalışıyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum