Halk Otobüsü Şoförüne Saldırı Girişimi

31 Aralık 2001 cumartesi günü 17.30 civarında Mehmet Tönge mahallesine sefer yapan Halk otobüsü şoförüne saldırı girişiminde bulunuldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2012 13:22
Halk Otobüsü Şoförüne Saldırı Girişimi

31 Aralık 2011 cumartesi günü 17.30 civarında Mehmet Tönge Mahallesine sefer yapan Halk otobüsü şoförüne saldırı girişiminde bulunuldu.

Halk Otobüsü Şoförü Güngör Öcal (49) yönetiminde 32 PA 772 plakalı Halk Otobüsüne  Özkanlar durağında bir bayan bindi. Halk Otobüsü Şoförü kartın özürlülere verilen kart olduğunu görünce bayandan kartın ona mı ait olup olmadığına bakmak için kartı istedi. Karta baktıktan sonra şoför kartı bayana iade etti. Daha sonra yoluna devam eden otobüsün önü Mehmet Tönge Mahallesinin içinde kesildi. Bindikleri araçla otobüsün önünü kesen iki kişi Otobüsün camlarına ve kapılarına vurarak Şoför Güngör Öcal’ı darp etmek istedi.

Halk otobüslerinde bulunan video kameralarda olayı saniye saniye kaydetti. Otobüs şoförünün gözüne lazer ışığı tutan iki şahıs şoförü etkisiz hale getirip darp etmek istedi. Vatandaşların olayı polise bildirmesi üzerine olay yerine Polis ekipleri çağrıldı. Polisin olay yerine gelmesiyle olay fazla büyümeden engellendi.

Halk Otobüsü Şoförü Güngör Öcal Ajans32 muhabirine yaptığı açıklamada “Yolcuların kartlarına kontrol amaçlı bakmaya yetkimiz var. Bende o gün yolcudan kartını göstermesini istedim. Kartı kontrol ettikten sonra yolcuya geri verdim. Diğer yolcular ve kamera kayıtlarında da zaten var başka da bişey söylemedim. Sanırım yolcu olayı büyütüp yakınlarına haber verdi. Böyle talihsiz bir olay yaşandı. Ancak bu tür olayların bir daha olmaması için bu şahıslardan davacı olacağım” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum