Halk Otobüsünde Bulduğu 3 Bin Lirayı...

Halk Otobüsünde Bulduğu 3 Bin Lirayı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2016 10:07
Halk Otobüsünde Bulduğu 3 Bin Lirayı...

Isparta Özel Halk Otobüsleri Şoförlerinden Mehmet Vanlı,otobüste bulduğu yaklaşık 3 bin TL nakit parayı sahibine ulaştırarak, “İnsanlık ölmemiş” dedirtti.

Herkese örnek olacak davranış, Isparta’da yaşandı. Isparta Özel Halk Otobüsleri Şoförlerinden Mehmet Vanlı, otobüste bulduğu yaklaşık 3bin TL nakit parayı sahibine ulaştırarak, “İnsanlık ölmemiş” dedirtti.

Önceki gün akşam otobüs seferinin sonunda evine gitmek üzereyken koltukları kontroleden Otobüs Şoförü Vanlı, bir tiyatrocu bayana ait olduğu öğrenilen içi para dolu çantayı buldu.

Çantayı açarak bayana ulaşmaya çalışan Vanlı, “Çantanın içinde bir kartvizit buldum. Bayanın bir yakını olabileceğini düşünerek o kişiye ulaştım. O kişi aracılığıyla emanetini bayana ulaştırdım. Dalgınlıkla unutmuş. Allah’tan içinde kartvizit çıktı. Yoksa çanta sahibine ulaşamayabilirdim. Allah herkese helal para nasip etsin” dedi.

Bir anlık dalgınlığı nedeniyle cüzdanını otobüste unutan cüzdan sahibi bayan ise Halk Otobüs Şoförü Mehmet Vanlı’ya teşekkür ederek, “Bu devirde böyle insanlar kalmış mı! İçinde kiram ve maaşım vardı. Allah razı o lsun. Çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.