Halk Otobüsüne 2 Gün Ceza

Özel halk otobüs kooperatifinde toplu taşıma görevinde bulunan bir otobüse iki gün ticaretten men cezası verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2012 16:26
Halk Otobüsüne 2 Gün Ceza

Otobüs sürücüsü rutin güzergahında istediği durakta durduğu istemediği durağı es geçerek keyfi bir işletmecilik yapıldığı bu yüzden de iki gün ticaretten men edildiği bildirildi.

Zabıta Müdürü Hasan Parlakyıldız konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, “bu otobüsümüz şehrin muhtelif güzergahlarında seyir yaparken, ön tarafta bulunan vatandaşı bilgilendirme levhasını sökerek, duraklarda durmadan geçtiği tespit edilmiştir. Sürücümüzü birkaç kez sözlü uyarıda bulunduk. Bu sözlü uyarımızı dikkate almadığı için zabıt tanzim edilmiştir. Tanzim edilen bu zabıt encümen’e havale edilmiştir. Encümenimiz aldığı karar doğrultusunda aracı iki gün ticaretten men etmiş bulunmaktayız. Sürücünün yapmış olduğu bu tutum direk kendisini ilgilendirmektedir. Kooperatifi bu konuda hiçbir zaman suçlamamak gerekmektedir. Dolayısı ile bizde kooperatife değil şahsın kendisini cezalandırmış olduk” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.