Halk Su İçin 54 Bin TL Bağışladı

Keçiborlu içme suyu vatandaşlar bugüne kadar yaklaşık 54 bin 215 TL bağışta bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Nisan 2013 14:12
Halk Su İçin 54 Bin TL Bağışladı

Keçiborlu Belediye Meclisi CHP grubu üyeleri de meclis oturumlarındaki huzur haklarını içme suyuna bağışladılar. Ziraat Bankası Hesabına şuana kadar yaklaşık 54.215 TL bağışta bulunulmuş olup; bu konuda duyarlılıklarını gösteren tüm vatandaşlara Keçiborlu Belediye Başkanı Turgut Soykan sonsuz teşekkürlerini iletti.

Belediye Başkanı Turgut Soykan, " İlçemizin en önemli sorunu olan içme suyu sorunumuzun 50 yıl boyunca ilçemize ve Belediyemize tekrar problem olmaması için kesin çözüm olan şebeke yenileme, depoların yenilenmesi ve yeni kaynaktan içilebilir vasıfta içme suyu getirme projemizin temelleri 25.09.2012 tarihinde atılmıştı.

Yaklaşık maliyeti 6 Milyon TL olan ilçemiz içme suyu çalışmaları için, vatandaşlarımızın da duyarlılığı ve yardımları ile bu güzel proje 04.05.2014 tarihinde sonuçlandırılacaktır. Değerli vatandaşlarımıza, desteğini bizlerden esirgemeyen Meclis üyelerimize ve projeye bağışlarıyla katkıda bulunanlara teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.