Halkı Aldatıyorlar

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Bakan Yıldırım’ın tüm gelişmeler için 2023’ü işaret etmesini ‘Halkı aldatıyorlar’ şeklinde yorumladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2013 16:48
Halkı Aldatıyorlar

Şenol, Bakan Yıldırım’ın ‘Muhalefetten özür diliyoruz’ göndermesine ise “Siz halktan özür dileyin” cevabını verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın Isparta temaslarını Ajans32’ye değerlendirdi.

BU GELİŞ KAYGININ ÜRÜNÜDÜR
Bakan Yıldırım’ı halkı aldatmakla suçlayan Şenol, Yıldırım’ın ‘Muhalefetten özür diliyoruz göndermesine “Rahatsızlığın farkındalar ki özür diliyorlar. Biz fiili bir eylem yaptık Dereboğazı yoluyla ilgili. İktidarda bu telaştan dolayı bakanı buraya yolladı.

AKP cephesi bu gelişi büyük bir sansasyonel olaymış gibi yansıttı, fakat bu geliş sadece bir kaygının belirtisidir. Sayın bakan Isparta’ya geldiğinde somut olarak tek bir şey söylemiştir o da uçak seferlerinin 3 defa yapılmasıdır. Bunu rektör daha önce zaten açıklamıştı bu yeni bir haber değildir” dedi.

İKTİDAR DEDİĞİN SOMUT ŞEYLER SÖYLER
Dereboğazı duble yolunun 2023’e ertelendiğini söyleyen Şenol, “Şimdi Isparta’daki yol projelerinde öncelik gelinciğe verildi. Dereboğazı yolu 2023’e ertelendi, ki oda olur mu bilinmez. Bunu müjde gibi açıklamak Isparta halkıyla dalga geçmektir.

Dostlar bizi alışverişte görsün gibi hayali bir mantıktır. İktidar somut şeyler söyler şu tarihte kesin yapılacak der. Fakat hiç birimizin önüne dereboğazı duble yoluyla ilgili kesin verileri gösterecek bir program verilmemiştir. Bu konuda Isparta halkı uyutulmaktadır” dedi.

ISPARTA SÜREKLİ KAYBEDİYOR
Isparta’nın sürekli kaybettiğine dikkat çeken Şenol, “Isparta eğer teşvikte 2. bölgedeyse Dereboğazı duble yoluna öncelik verilmeliydi. Isparta’da neredeyse kamu kurumu kalmadı.

Özel sektör teşvikten dolayı yatırım yapmıyor. Isparta’daki sanayi ve ekonomi her şeyi göstermektedir. Isparta’da sadece öğrenci ve sağlık hizmeti iyidir. Bunun dışında hiçbir ekonomik gelişme söz konusu değildir. Kimse kimseyi aldatmasın” şeklinde konuştu.

ASIL SİZ ŞOV YAPIYORSUNUZ
Dereboğazı duble yolunun yatırım planına alınması konusuna hiçbir zaman siyasi bir argüman olarak bakmadıklarını dile getiren CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “Muhalefeti Dereboğazı yolunu siyasi oyuncak yapmakla suçlayan Sayın Bakana sesleniyorum ‘biz Dereboğazı yolunu siyasi bir olay olarak görmüyoruz.

Isparta için ekonomide turizmde ticarette son derece önemli olan bu yol projesini kim yaparsa biz onu destekleriz. Çünkü biz Isparta’nın geleceğini düşünüyoruz. Bunu siyasi şov yapmayız hiçbir zaman. Muhalefeti suçlayarak asıl şovu onlar yapıyor. Açıkça desinler çok pahalı yapamayız diye” ifadelerini kullandı.

OY KAYGISI BAKANI BURAYA GETİRTTİ
Isparta’ya iki haftada 2 bakan bir Başbakan yardımcısı gelmesini de ‘akp telaşı’ olarak yorumlayan Şenol, “AKP hükümeti iki haftada üç bakan yollayarak Isparta’ya karşı duydukları kaygıyı açıkça ifade etmektedir. Oy kaygıları, bakanları acilen Isparta’ya getirtmiştir. Isparta haklıda bunun bilincindedir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum