Halkımız Nefes Alsın İstedik

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında Anadolu Mahallesi Düğün Salonu’nda vatandaşlar ile bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mart 2014 12:11
Halkımız Nefes Alsın İstedik

MHP Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da katıldığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 5 yıllık yönetimleri boyunca beşikten-mezara hiçbir zam yapmadıklarını ve böylece halkın rahat nefes almasını amaçladıklarını söyledi.

Her gittiği yerde yoğun ilgi ile karşılaşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Anadolu Mahallesi’ndeki konuşmasında AKP yönetimini eleştirdi. Günaydın, “Sizin iktidarınız zulüm etme, hizmet edeni de engelleme üzerine kurulmuştur” dedi.

5 yıllık yönetimleri döneminde amaçladıkları hizmetlerin hemen hepsini yaptıklarına değinen Başkan Günaydın, içme suyu ile ilgili olarak da “Isparta’nın çeşme suyu markadır. Damacanadan daha kaliteli bir suyu halkımız çeşmeden uygun fiyatla içebilmektedir. Geldiğimizde suyun fiyatını düşürdük ve 5 yıldır tonu 67 kuruştan halkımıza su kullandırıyoruz. Beşikten mezara hiçbir zam yapmadık. Bu sayede ekonomik sıkıntılar altında ezilen halkımızın nefes almasını istedik” görüşlerinde bulundu.

Gece-gündüz Isparta halkına hizmet için çalıştıklarını hatırlatan Başkan Günaydın, “AKP halkımızı fakirleştiriyor, kendilerine bağlıyor, ‘yardım ediyoruz’ havasıyla herkesin önünde ihtiyaç sahibi insanlarımızın gururlarını kırıyor” derken, 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Türk halkının kandırılmasından dolayı vatandaşların AKP’ye ikazı vermesi gerektiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum