Halkımıza Hayırlı Olsun

Halkımıza Hayırlı Olsun

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Temmuz 2015 18:31
Halkımıza Hayırlı Olsun

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce ortaklaşa altyapı ve asfalt çalışmaları devam ediyor. Aynı anda 6 noktada çalışmalarını sürdüren müdürlükler bu çalışmalardan Mehmet Tönge Mahallesi girişi olarak bilinen ve ÜNİKENT Sitesi’ne kadar gidecek olan Koçtepe Köyü yolunda, yol genişletme ve asfalt çalışmalarını tamamladı. Yine ekipler aynı anda Anadolu ve Modernevler Mahallesi’ni birbirinden ayıran 131 Cadde’de de altyapı ve asfalt çalışmalarını gerçekleştirdi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ekibiyle birlikte çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak Mehmet Tönge Mahallesi’ndeki çalışmaları inceleyen Başkan Günaydın, yolun bin 200 metre uzunluğunda olduğunu ve çalışmaların kısa sürede tamamlandığını kaydetti. Eski Burdur yolu olarak bilinen Koçtepe Köyü yolu içinde şehir merkezinde nasıl bir çalışma sürdürüldüyse aynısının bu bölgede de yapıldığını dile getiren Günaydın, cadde de kaldırım çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Ünikent, Üniversite ve şehir merkezi arasında bisiklet yolu da yapmayı planladıklarını söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Çalışmalarımızı Ünikent Siteleri bölgesine kadar tamamlıyoruz. Geri kalan Koçtepe’ye kadar olan bölüm de yapılabilir. Ancak bu bölgeler karayollarımıza aittir, dolayısıyla biz bu yolun başlangıcını yaptık. Dilerim ki karayollarımızda mevcut yolu biraz daha genişleterek Koçtepe’ye kadar bağlantı yapar. Bir zamanlar Isparta’nın İstanbul ana bağlantı yolu burasıydı. Biz bir başlangıç yaptık, gerisini de karayollarımızdan bekliyoruz” dedi.

Başkan Günaydın Mehmet Tönge Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmaların ardından Anadolu Mahallesi ile Modernevler Mahallesi’ni birbirinden ayıran 131 Cadde’ye geçerek buradaki dayanıklı asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Caddede altyapı ve stabilize çalışmalarının daha önceden bitirildiğini, tüm altyapı sorunlarının giderildiğini söyleyen Günaydın, bin metrelik yolun asfaltının da gün içerisinde tamamlanacağını kaydetti. Günaydın, “İki mahallemizin arasında yer alan bir caddemiz. Yolumuzu tamamlıyoruz. Bunun yanında yeni kodlarına göre kaldırımlarımızı da düzenliyoruz. Her iki mahallemizin sorunları giderildi, hem de dayanıklı asfaltları yapılarak bu iş tamamlandı. Anadolu ve Modernevler Mahallesi halkımız ile birlikte tüm hemşehrilerimize yolumuzun hayırlı olmasını diliyorum” görüşlerinde bulundu.

Isparta’nın 6 ayrı noktasında altyapı ve asfalt çalışmalarının aynı anda sürdürüldüğünü kaydeden Günaydın, buradaki çalışmaların Ramazan Bayramı’na kadar tamamlanacağını ardından ise ikinci kademe çalışmalara başlayacaklarını aktardı. Bayram sonrası daha uzun menzilli yollara geçileceğini kaydeden Günaydın, “Şehircilik ve kullanım açısından Isparta’mıza hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum