Halkın Desteğiyle Seçimlerden Zaferle Çıkacağız

AK Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş ve partililer Mahrukatçılar Sitesi esnafını ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2014 09:31
Halkın Desteğiyle Seçimlerden Zaferle Çıkacağız

30 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala Belediye Başkan Adayları çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş ve parti temsilcileri Gölcük yolu üzerinde bulunan Mahrukatçılar Sitesi esnafını gezdi.

Esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Adayı Uzaktaş, projelerini anlattı. AK Parti iktidarının Isparta’ya yaptığı yatırımları da anlatan Başkan Adayı Uzaktaş, seçimi kazanmaları halinde hizmetlerin tüm hızıyla devam edeceğini söyledi.

Uzaktaş yaptığı açıklamada ise; Yerel seçim çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Halkımızın desteğini de alarak yerel seçimlerden zaferle çıkacağız. Milletimizin bizden beklentileri büyük. Bizde onların desteği ile bütün sorunları aşacağımıza inanıyorum.

AK Parti’yi milletimiz kurmuş ve günden güne büyümesini sağlayan da milletimizdir. Onları duaları ve desteği ile güçleniyoruz. Isparta’ya ve Türkiye’ye hizmet etmek için geldik. Allah bu yolumuzda bizleri utandırmasın” dedi.

Uzaktaş seçim çalışmaları kapsamında gündüz esnaf ziyaretleri ve akşamları ise ev ziyaretleri gerçekleştiriyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum