Halkın Kullanımı İçin Üç Adet Çeşme Yapıldı

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa çalışmasıyla şehrin 3 ayrı noktasına çeşme yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2012 15:35
Halkın Kullanımı İçin Üç Adet Çeşme Yapıldı

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa çalışmasıyla şehrin 3 ayrı noktasına çeşme yapıldı. Vatandaşlardan gelen istek dilekçeleri kapsamında konuyu ele alan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü halkın kullanımına sunulmak üzere üç adet çeşme yapımını gerçekleştirdi.

Yapılan çalışmalar kapsamında Pirimehmet Mahallesi 1740 Sokak, Üretici Pazarı ve Nazmi Toker İlköğretim Okulu cephesine yapılan çeşmeler hizmet vermeye başladı. Çeşmelerin yapımı için dilekçe ile belediyeye müracaat eden vatandaşlar ise taleplerinin yerine gelmesinden ve halkın kullanımına sunulan çeşmelerin yapımı için gösterilen ilgi için Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum