Halkın Takdirini Topladı

Baba Sultan Türbesi Kavşağı’ndan başlayarak Isparta istikâmetine doğru Köşk Pansiyon’a kadar Karayolu kenarına yapılan kaldırımlar, büyük bir ihtiyacı gidererek halkın takdirini topladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Nisan 2013 10:42
Halkın Takdirini Topladı

Önceleri bu bölgede yol kenarında yürümekten çekinen vatandaşlar, Eğirdir Belediyesi’nin yaptığı kaldırımlardan şimdi güvenli bir şekilde rahatça yürüyor.

Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı’nın nizamiye girişi karşısında İlçe trafik Tescil Büro Amirliği ve Lojmanların üst tarafında yapılan kaldırım düzenlemeleri bilhassa asker ve askeri personelin de büyük bir işine yaradı.

Askerlerin yeni kaldırımlardan rahatça ve güvenli yürüdüklerini gören Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Yaptığımız kaldırımların işe yaradığını görmek bizi mutlu ediyor. Belediyemizin imkânlarını kullanarak büyük emeklerle Karayolunun altında kalan duvarları yükseltip kaldırımlar, itina ile yapıldı. Yazla Mahallesi’ne iniş merdivenleri de yapıldı. Askerlerimizin yeni kaldırımdan toplu halde güvenli bir şekilde yürümelerini görmekten çok mutlu oldum” dedi.

Kaldırım çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Asker Çeşmesi tarafından Askeri Nizamiye ile Askerlik Şubesi arasında da kaldırım çalışmalarının başlatıldığını belirtti. Başkan Özmeral, “Kaldırım olmayınca insanlar, yol kenarlarından can korkusu içerisinde yürüyorlar. Yapılan kaldırımlar insanlara güven ve rahatlık sağlıyor. Sadece yürüyenlere değil, yol üzerinde hareket eden vasıta sürücülerine de rahatlık getiriyor” dedi.

Kaldırım üzerlerine konulan camlı durakların büyük bir ihtiyacı giderdiği, bu hususta memnuniyetlerin fazla olduğu ifade edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.