Halo'nun Sağlık Durumu

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tuğrul Sezer, Oyuncu Sönmez Atasoy'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Aralık 2011 11:25
Halo'nun Sağlık Durumu

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tuğrul Sezer, yaptığı açıklamada, geçirdiği kalp krizi nedeniyle Şevket Demirel Kalp Merkezi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Atasoy'un, tedavisine devam edildiğini, ancak beyin fonksiyonlarının yanıt vermediğini belirtti.

Sezer, "Nörolog arkadaşlar, beyin fonksiyonlarının olumsuz yönde ilerlediğini belirttiler, ancak kalp ve diğer vücut fonksiyonları normal" dedi.

Beyin fonksiyonlarının yanıt vermemesi durumunda yaşama şansının da azaldığını kaydeden Sezer, solunum cihazına bağlı olarak hayatını sürdürdüğünü, kendi solunumuna bir türlü dönmediğini ifade etti. Beyin ölümünün gerçekleşip gerçekleşmediği yönündeki kararı da farklı branşlardaki doktorların bir arada bulunduğu kurulun karar vermesi gerektiğini söyleyen Sezer, "Beyin ölümü için kurulun karar vermesi gerekir. Ancak enfeksiyon durumu var, bu durumda kurul da hemen karar vermez" diye konuştu.

Sakarya Fırat dizisinin çekimleri için Isparta'da bulunan Sönmez Atasoy, 8 Aralık akşamı çekimlere ara verildiği sırada göğüs ağrısı hissetmiş, çekim ekibi tarafından setteki bir araçla Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen Atasoy, buradan Şevket Demirel Kalp Merkezi'ne sevk edilmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.