Halter Milli Taklımı Eğirdir'de Güç Depoluyor‎

10 yıldır aralıksız her yıl Eğirdir’e gelip şampiyonluk için hazırlık çalışmalarını yapan Türkiye Halter Milli Takımı, bu yılda Yazla Mahallesi’ndeki Spor Salonu’nda antrenmanlarına başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Haziran 2012 18:30
Halter Milli Taklımı Eğirdir'de Güç Depoluyor‎

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral Eğirdir Spor Salonu’na giderek antrenör ve sporcuları ziyaret etti.

Eğirdir Altıngöl Oteli’nde konaklayan Türkiye Halter Milli Takımı Antrenör ve Sporcuları, oksijeni bol olan Eğirdir’i çok sevdiklerini iklim ve çalışma ortamının Eğirdir’de çok elverişli olduğunu belirterek “buradan aldığımız enerji ve güçle katılacağımız müsabakalarda çok iyi neticeler alarak İnşaallah Ay-yıldızlı Türk Bayrağımızı yine en üstte dalgalandıracağız” dediler.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i çok önceki yıllardan beri tanıdıklarını ve her gelişlerinde sahip çıktığını belirten Milli Takım Teknik Direktörü Erkan Kayır ve Hasan Töker ve beraberindekiler Başkan Özmeral’e ziyaretlerinden ve samimi desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Erkan Kayır, “Eğirdir’deki kamp sonrasında İngiltere’nin başkenti Londra’da yapılacak olimpiyatlara katılacağız. Eğirdir bize uğur getiriyor. Eğirdir’i çok seviyoruz” diyerek Eğirdir’i kendi evleri olarak gördüklerini belirtti.

Başkan Özmeral, yaptığı görüşmelerde “Türk Milli Haltercilerimizin geçmişte olduğu gibi bu yılda çalışmalarını yapmak için Eğirdir’i tercih etmiş olmaları bizleri çok sevindirmiştir. İmkânlarımız nisbetinde sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Türkiye Halter Milli Takımı’nın Eğirdir’de kampa girmesi Eğirdir için kıymeti çok büyüktür. Biz sizlerle iftihar ediyoruz. İnşaallah katılacağımız Olimpiyat müsabakalarında güzel dereceler elde ederek Ayyıldızlı Türk Bayrağımızın dalgalanmasını sağlarsınız. Cenab-ı Allah sizlere güç kuvvet versin, üstün başarılar diliyoruz.” dedi.

Eğirdir’de kampa giren sporcular ise şöyle, Gökhan Kılınç (Avrupa 2.si), Erol Bilgin (Dünya 2.si), Bünyamin Sezer (Avrupa Şampiyonu), Hurşit Atak (Avrupa 3.sü), Semih Yağcı (Avrupa Şampiyonu), Fatih Baydar (Avrupa 2.si) Mete Binay (Dünya Şampiyonu). Halter Milli Takım antrenörleri Erkan Kayır ve Hasan Töker milli haltercileri çalıştırırken, masörlüğü de Bekir Çubuk yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.