Halter Milli Taklımı Eğirdir'de Güç Depoluyor‎

Dokuz yıldır aralıksız her yıl Isparta'nın Eğirdir ilçesine gelip şampiyonluk için hazırlık çalışmalarını yapan Türkiye Halter Milli Takımı, bu yılda Yazla Mahallesi'ndeki Spor Salonu'nda antrenmanlarına devam ediyor.

Yayınlanma:
Halter Milli Taklımı Eğirdir'de Güç Depoluyor‎

9 yıldır aralıksız her yıl Eğirdir’e gelip şampiyonluk için hazırlık çalışmalarını yapan Türkiye Halter Milli Takımı, bu yılda Yazla Mahallesi’ndeki Spor Salonu’nda antremanlarına devam ediyor.

İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz ve Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral birlikte Eğirdir Spor Salonu’na giderek antrenör ve sporcuları ziyaret ettiler.

Eğirdir Nafiz Yürekli Anadolu Otelcilik ve Turizm Uygulama Oteli’nde konaklayan Türkiye Halter Milli Takımı Antrenör ve Sporcuları, Eğirdir’i çok sevdiklerini iklim ve çalışma ortamının Eğirdir’de çok elverişli olduğunu belirterek “buradan aldığımız enerji ve güçle katılacağımız müsabakalarda çok iyi neticeler alarak İnşaallah Ayyıldızlı Türk Bayrağımızı dalgalandıracağız” dediler.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i çok önceki yıllardan beri tanıdıklarını ve her gelişlerinde sahip çıktığını belirten Milli Takım Teknik Direktörü Muharrem Süleymanoğlu, ve beraberindekiler Başkan Özmeral’e ve Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz’a ziyaretlerinden ve samimi desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, haltercilerimize başarılar diledi. Başkan Özmeral, yaptığı görüşmelerde “Türk Milli Haltercilerimizin geçmişte olduğu gibi bu yılda çalışmalarını yapmak için Eğirdir’i tercih etmiş olmaları bizleri çok sevindirmiştir. İmkanlarımız nisbetinde sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Türkiye Halter Milli Takımı’nın Eğirdir’de kampa girmesi Eğirdir için kıymeti çok büyüktür. Biz sizlerle iftihar ediyoruz. İnşaallah katılacağımız bugünya şampiyonası müsabakalarında güzel dereceler elde ederek Ayyıldızlı Türk Bayrağımızın dalgalanmasını sağlarsınız. Cenab-ı Allah sizlere güç kuvvet versin, üstün başarılar diliyoruz.” Dedi.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.