Hamle Satranç Ekibinden Göz Dolduran Performans

Hamle Satranç Ekibinden Göz Dolduran Performans

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ağustos 2019 11:24
Hamle Satranç Ekibinden Göz Dolduran Performans

3-4 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Güller Diyarı Satranç turnuvasında ödüllerin tamamına yakınını toplayan Hamle Satranç Ekibi turnuvada göstermiş oldukları performans ile göz doldurdu.

Öğrencilerinin her geçen gün daha iyi seviyelere ulaştığını belirten Hamle Satranç Eğitim Merkezi kurucusu Onur Başar, “Son zamanlarda alt yaş grubuna büyük önem vermekteyiz. Bu verdiğimiz önemin, çalışmalarımızın meyvesini almak bizleri gururlandırıyor. Satranç çok yönlü bir eğitim aracıdır. Çocukların satranç öğrenmeleri ve bunu uygulamalı olarak yapmaları çocuklara çok avantaj sağlamaktadır. Merkezimde hazırladığımız eğitim modellerimiz ile uyguladığımız plan ve programlar çocuklarımıza çok iyi bir çalışma ortaya koymaktadır. Bizim için her öğrenci özeldir. Ayrıca İlimizde düzenlenen satranç turnuvalarının yapılmasını ve artmasını sağlayan Isparta satranç il temsilcimiz Osman KÜL e ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlimizde bu tür etkinlikler için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Isparta yı Türkiye de bir satranç markası haline getireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.