Hamle Sırası Çocuklarda

Hamle Sırası Çocuklarda

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Kasım 2018 16:00
Hamle Sırası Çocuklarda

Hamle Satranç Merkezi tarafından organize edilen Küçük Ustalara Merhaba Satranç Turnuvası 24 - 25 Kasım tarihlerinde Centrum Garden AVM de yapılacak. Turnuvaya 2012 ve 2007 arası doğumlu TSF lisansına sahip sporcular katılabilecekler. Kayıtlar www.hamlesatrancmerkezi.com adresinden yapılmakta. 

Turnuvayla ilgili bilgi veren Hamle Satranç  Eğitim Merkezi Kurucusu Onur Başar, “Satrancın çocukların gelişimi üzerinde birçok faydası bulunmaktadır. Satranç eğitimine  küçük yaşlarda başlamanin avantaj  olduğunu bu yüzden küçük yaşta ki çocukları satranca teşvik amaçla böyle bir turnuvayı organize ettiklerini söyledi. Böylesine büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Centrum Garden AVM yönetime satranç sporuna  desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz. Satrancın küçük ustalarini turnuvamiza bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.