Hamleden 2017 Küçükler ve Yıldızlar İl Birinciliği Satranç Turnuvası damgası

Isparta Küçükler ve Yıldızlar İl Birincilikleri hafta sonu tamamlandı.

Yayınlanma:
Hamleden 2017 Küçükler ve Yıldızlar İl Birinciliği  Satranç Turnuvası damgası

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Satranç İl Temsilciği tarafından düzenlenen 2017 Küçükler ve Yıldızlar İl birinciliği satranç turnuvası 18 -19 Kasım tarihleri arasında 10,11,12 yaş küçükler yine aynı tarihler içinde 13-18 yaş arası Yıldızlar İl birinciliği turnuvaları düzenlendi. Turnuvaya damgasını vuran Hamle Satranç Merkezi Sporcuları oldu.Hamle Satranç Merkezi sahibi Onur Başar “ Isparta yaş grupları il birinciliği satranç turnuvasında çocuklarımız başarıları ile yine göz doldurdu. Turnuvada mücadele eden, duruşları ile örnek olan, güzel maçlar çıkaran dereceye giren girmeyen tüm sporcularımızı gönülden tebrik ederiz.

Turnuvada Dereceye Giren İsimler ise şöyle ;

11 Yaş İl 1. si Ömer Yiğit Yaman  11 Yaş eş puanla il 1.si Mehmet Emre Bulgurcu

10 Yaş Bayanlarda il 1.si Elif Gökboyun

15 Yaş Bayanlarda İl 1.si Ece İrem Bezir

16 Yaş Bayanlarda il 1.si Fatmanur Çenger

10 Yaş Bayanlarda il 2.si Erva Yıldırım

11 Yaş Bayanlarda il 2.si İdil Özen

15 Yaş il 2.si Halil Melih Akça 'yi tebrik eder başarılarının artarak devamını dileriz.

Bu tablo bizleri mutlu ediyor. Öğrencilerimiz turnuvalarda dereceler almaya devam ediyor. Çocuklarımızın aynı başarıyı milli takım seçmelerinde göstereceklerine inanıyoruz.Planlı sistemli çalışmanın sonucu. Aferin çocuklar minik eller ile büyük hamleler yapıyorsunuz her birinizi kutluyorum” dedi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.