Hamleden Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvasında 2 Derece

Antalya Kepez Belediyesi Cumhuriyet’in kuruluşunun 94’üncü yıl dönümü nedeni ile düzenlediği satranç turnuvasına Hamle Satranç Kulübü 12 sporcu ile katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ekim 2017 11:20
Hamleden Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvasında 2 Derece

Hamle Satranç Merkezi Sahibi ve Aynı zamanda Hocası Olan Onur Başer 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası ile yaptığı açıklama” Türkiye Satranç Federasyonu ve Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle ’2017 Antalya Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası’ düzenlendi. 27-29 Ekim tarihleri arasında Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde ’2017 Antalya Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası’ ödüllü sporculara da ev sahipliği yaptı.

Türkiye geneli 30 ilden de katılımların gerçekleştiği turnuvaya yaklaşık binin üzerinde sporcu katıldı. Yarışmacılar, 7-12 yaş grubu, A ve B açık yaş gurubu olmak üzere 14 kategoride 45 dk+30sn zaman temposunda yarıştılar. Isparta Hamle Satranç Merkezi Olarak 12 tane sporcumuz turnuvalara katıldı. 7 yaş kategorisinde eş puanla 3.olan Cihan Alp Dılmec ve 10 yaş kızlarda eş puanla 3. olan Elif Gokboyun u tebrik eder başarılarının artarak devamını dilerim. Bu güzel organizasyon için Antalya satranç yönetimine teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum