Hangi Belediye Başkanı MHP’ye Geçecek!

Başarılı belediye başkanı Ali İhsan Temuçin'in önümüzdeki yerel seçimlerde aday gösterilmeyeceği iddia edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Eylül 2013 12:07
Hangi Belediye Başkanı MHP’ye Geçecek!

AK Parti, her seçim döneminde olduğu gibi bu seçimde de hatalı aday tercihleri ile gündeme gelecek gibi gözüküyor.

Zira AK Parti, başarılı mevcut belediye başkanlarını tasfiye yoluna gitmeye devam ediyor. 2009 yerel seçimlerinde aday değiştirildiği için Yalvaç, Gelendost ve Aksu'yu kaybeden AK Parti, bu seçimde de Isparta'nın en büyük kasabası Büyükkabaca'yı gözden çıkarmış gibi gözüküyor.

Başarılı bir İl Genel Meclisi üyeliğinden sonra 2009 yerel seçimlerinde memleketine belediye başkanı seçilen Ali İhsan Temuçin ile AK Parti İlçe Teşkilatı arasında sorunlar yaşandığı öğrenildi.

Bu sorunlar nedeniyle başarılı belediye başkanı Temuçin'in 2014 yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilmeyeceği hem kasabada hem de ilçe merkezinde gündem olmuş durumda.

Bir dönem daha belediye başkanlığı yaparak projelerini tamamlamak isteyen Temuçin'e MHP'den teklif geldiği öğrenildi. MHP Teşkilatlarının Temuçin'le görüştüğü AK Parti'nin aday yapmaması durumunda partinin adayı olması yönünde karar alındığı bildirildi.

Geçtiğimiz cuma günü Isparta'ya gelirken Senirkent'e uğrayan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi karşılayanlar arasında Büyükkabaca Belediye Başkanı Ali İhsan Temuçin'in de olması dikkat çekti.

Temuçin ve Uluğbey Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Köse, Bahçeli'yi Senirkent ziyaretinde karşılayanlar arasındaydı. Bu göründü 'Temuçin MHP'nin adayı mı' spekülasyonlarını gündeme getirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum