Hangi Yüzle Oy İsteyecekler?

AK Parti 23. Dönem Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Temmuz 2014 16:07
Hangi Yüzle Oy İsteyecekler?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala Ankara’da ki siyasi arena Isparta’ya da taşındı. Şehrin önemli siyasetçilerinden AK Parti 23. Dönem Isparta Milletvekili Kurt, yaptığı açıklamayla çatı aday çıkartan CHP ve MHP’ye göndermelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi yöneticilerine sert göndermelerde bulunan Milletvekili Kurt: “Kendinize güvenemediğiniz için birleştiniz.

Birleşenlere bir bakalım; ana muhalefet, yavru muhalefet, tabela muhalefet ve ne oldukları belli olmayan muhalefet partileri birleşti. Hepsini toplasan AK Parti yapmıyor. Bu halk artık sizin zihniyetinizden bıktı.

Sizlere yıllardır ders veriyor ama halen daha bildiğinizi okuyorsunuz. Halkı yanınıza değil karşınıza alıyorsunuz. Seçim sonuçlarını da her seferinde görüyoruz. Parti olarak kurulduğumuz yıldan itibaren toplam 8 seçime girdik. 6 tanesi normal seçim, 2 tanesi ise referandum oldu. Allah'a Hamd olsun ki, bu millet her seçimde bize sahip çıktı. AK Parti, vatandaşın yıllardır özlemini çektiği, oyunu emanet edebileceği bir partidir.

Bu parti milletin partisidir. Hafızalarımızı yoklamakta fayda var.2007 yılında biz Cumhurbaşkanını halk seçsin dedik ve referanduma gittik. O zaman bu halkın Cumhurbaşkanı seçemeyeceğini resmen söyleyenler şimdi çatı meraklısı oldu ve aday çıkardılar. Ama halk bunlara o seçimde de gereken cevabı verdi ve yüzde 68 oyla Cumhurbaşkanını ben seçerim dedi. Şöyle de bir gerçek var o dönem halkın iradesiyle dalga geçenler bugün bir çatı aday çıkardılar, hangi partinin adayı olduğu bile belli değil.

Bunlar birkaç ay önce Recep Tayyip Erdoğan aday olamaz dediler, boylarının ölçüsünü aldılar. Şimdi de Köşk'e çıkamaz diye çığırtkanlık yapıyorlar. Her zamanki gibi yine boylarının ölçüsünü alacaklar.

10 Ağustos Pazar günü halk kendi adayını köşke çıkartacak ve vesayet işleyişine son verecek. Tayyip Bey'in Cumhurbaşkanı olmasıyla birlikte bütün dünya Yeni Türkiye'nin ne olduğunu görecek. " dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum