Hani Beraber Yürümüştünüz Siz Bu Yollarda?

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, Başbakan Erdoğan’ın Isparta ziyaretinde, dişe dokunur bir müjde vermediğini ve neredeyse konuşmasının tamamını cemaati eleştirmeye ayırdığını belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2014 14:12
Hani Beraber Yürümüştünüz Siz Bu Yollarda?

Gençay; “Hani beraber yürümüştünüz siz bu yollarda? Şimdi işler tersine mi döndü?” dedi.

30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler yaklaştıkça meydanlar ısınıyor. Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önceki gün partisi tarafından düzenlenen Mitinge katılmak üzere Isparta’ya geldi. Başbakan Erdoğan, saat 13.00’de Hükümet Meydanında halka hitap etti.
GENÇAY; “ISPARTA HALKI BÜYÜK
BİR HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI”
Yaklaşık bir saat konuşan ve Isparta halkına açıklamalarda bulunan Başbakan Erdoğan’ın bu konuşması muhalefet tarafından tatmin edici bulunmadı ve eleştirilere neden oldu. Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, başta Isparta sanayisini bitme noktasına getiren teşvik olmak üzere bir çok konuda Başbakan Erdoğan’ın bir kelime bile etmediğini söyledi. Başkan Gençay, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi ülkemizde AKP tek başına iktidar. Dolayısıyla, tüm illerde olduğu gibi Isparta’da da halkımız iktidar partisinden yatırımlar ve hizmetler noktasında büyük beklentileri var. Başbakan Erdoğan’ın Isparta’ya gelişini bu yüzden Isparta halkı umutla bekledi. Ancak, sayın Başbakanı dinledikten sonra büyük bir hayal kırıklığına uğradılar.

“BİR SAATLİK KONUŞMANIN SADECE
5 DAKİKASI ISPARTAYLA İLGİLİYDİ”
Sayın Başbakan, Isparta Cumhuriyet Meydanında yaptığı konuşma yaklaşık bir saat sürdü. Ancak, bunun sadece 5 dakikası Ispartayla ilgiliydi. Diğer 55 dakikasında ise cemaat şöyle, cemaat böyle diye sürekli cemaati eleştirdi. Ya Isparta halkı sayın Başbakan’ın cemaati kendisine şikayet etmesini dinlemek için gitmedi ki o meydana. Isparta’ya neler yaptın? Ve bundan sonra neler yapacaksın? Onu öğrenmeye gitti. Ama, bunu sadece 5 dakikada geçiştiriverdi. Böyle bir şey olamaz. Kaldı ki, sayın Başbakan daha 17 Aralık tarihine kadar bu kesimle birlikte değil miydi zaten? Beraber yürüdük biz bu yollarda demiyor muydu? Şimdi ne oldu da bu kesime savaş açtı.

“YENİ BİR SÖYLEM YOK, HEP BİLDİĞİMİZ ŞEYLER BUNLAR”
Sonuçta, sayın Başbakan’ın Isparta’ya yapacağını söylediği konulara gelince; Dereboğazı yolunun duble yol olması konusu. Bu konuda söyledikleri zaten Isparta halkınca bilinen şeylerdi. Yeni hiçbir şey söylemedi. Hızlı Tren konusunda ise Isparta’yı devre dışı bırakmayacaklarını söyledi ama onu da Hızlı Tren Isparta şehir merkezinden geçecek demedi. Burdur’a daha yakın olan Gümüşgün kavşağına bir durak koyacaklar hepsi bu kadar. Ondan sonra Treni Isparta’dan geçirdik diyecekler. Şehir Hastanesi konusunda ise, müsaade edin de artık bu kadarlık bir hizmet yapın. Çünkü, Isparta 11 yıldır dişe dokunur bir hizmet alamadı. Şehir Hastanesinin de zaten yıllardır temelini bile atamadılar. Daha yeni atacaklar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum