Hareket ve Yoğunluk Bizim İşimiz

Nisan ayı içerisinde çeşitli etkinlik ve çok sayıda organizasyona ev sahipliği yapan Barida Hotels, Mayıs ayında da temposunu hiç düşürmeyecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mayıs 2013 14:21
Hareket ve Yoğunluk Bizim İşimiz

Özellikle SDÜ mezuniyet yemekleri ile öğrencilerin mutluluklarını dinamik ve renkli Barida mekânlarında kutlamaya ve paylaşmaya devam edecekler.

Ayrıca Barida, profesyonel düğün organizasyon anlayışı ile düğün sahiplerine otel olarak kendi ayrıcalığını yaşatıyor. 12 Mayıs anneler günü kahvaltı organizasyonu, bunun yanında sayılı, işlerinde başarılı profesyonel ilaç firmalarının toplantıları, üniversitemizin kongreleri ve konaklamalarda yurt dışından ağırladığı misafirleriyle Barida Dünya’ya açılan bir kapı olmayı da üstlenmiş bulunuyor.

Misafirlerin olumlu ve memnuniyet içeren geri dönüşleri Şehrin Yeni Yıldızını daha da harekete ve yeniliğe davet ediyor. Ünlülerin Isparta’daki evi olan Barida önümüzdeki haftalarda Türkiye'nin yıldızlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.