Harika Çocuklardan Gevrek’e Ziyaret

Isparta tarihinde önemli bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonası Fitness Yarışması’ndan 5 madalyayla dönen sporcular, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’i ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2012 18:26
Harika Çocuklardan Gevrek’e Ziyaret

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün sporcuları, başarılarını İl Müdürü Murat Gevrek’le paylaştılar. İzmir’de 24 Mart’ta gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası Çocuk Fitness Yarışmasından 5 madalyayla dönerek Isparta tarihinde bir ilki başaran minikler, velileriyle birlikte Gevrek’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Spor Koordinatörlerinden Hakan Çelebioğlu, Antrenör Fatih Mehmet Han Sakallı ve Muhammed Malçok da hazır bulundu. Minikler kupa ve madalyalarını Gevrek’e göstererek, gelecekte çok daha büyük başarılara imza atma sözü verdiler. Gevrek, miniklerle yakından ilgilenirken hedeflerini sordu.

Ziyarette sporcular kazandıkları paralarla tatlı alarak konuklara ikramda bulundular.

Sporcuları kutlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Çocuk Fitness ve Jimnastiğe büyük önem verdiklerini belirterek, “Bu başarı bizi gelecek için ümitlendirdi. Miniklerimizin gözündeki ışıltı beni çok mutlu etti. Başarının artması için yeni antrenman malzemelerini de aldık. Başarılarımız artarak devam edecektir. Sporcularımızı, antrenörlerimizi ve velilerimizi kutluyorum” dedi.

İşte dereceye giren Minik Sporcularımız:
Türkiye Şampiyonu İrem Nur Öztürk (N.Demirel İÖO)
Türkiye İkincisi:İzel Çelik (N.Demirel İÖO)
Türkiye İkincisi:Fulya Büyükleblebi (N.Demirel İÖO)
Türkiye Üçüncüsü:İclal Ünsal (Ülkü İÖO)
Türkiye Dördüncüsü:İrem Özkütük (Fatih İÖO)

Bu arada Veliler ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ve Spor Koordinatörü Hakan Çelebioğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum