HAS Parti Eğirdir Kongresi 24 Mart'ta

Halkın Sesi (HAS) Parti Isparta İl Başkanlığı, Mart ayında başlayacak olan İlçe Kongrelerinin istişare toplantısını yapmak üzere Eğirdir’e gelerek Eğirdir İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Toplantıda Eğirdir İlçe Kongresinin 24 Martta yapılması kararı alındı

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2012 12:21
HAS Parti Eğirdir Kongresi 24 Mart'ta

Has Parti Eğirdir İlçe Teşkilatında yapılan toplantıya, Has Parti Isparta İl Başkanı Mahmut Bilgiç, Has Parti Isparta İl Teşkilatlandırma Başkanı Sabahattin Şen, Üyeler ve Halkla İlişklier Başkanı Halil İntaş, Eğitim Başkanı Ali Uysal, Has Parti Eğirdir İlçe Başkanı Emin Bozbey, Has Parti Eğirdir Teşkliatlandırma Başkanı Arif Yaman, Seçimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Kaya, Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Uludağ,Muhasip Üye Ali Rıza Binkatlı ve Antalya Murat Paşa İlçe Teşkilatı Üyeleri katıldı.

HAS PARTİ GELECEĞİN İKTİDAR PARTİSİDİR
Toplantıda Konuşan HAS Parti Isparta İl Başkanı Mahmut Bilgiç  “ Has Parti İl Başkanlığı olarak, Mart ayında Başlayacak olan ilçe Kongrelerimizin Takvimini belirlemek üzere bugün Eğirdir’e geldik. Burada bu toplantıyı yapmamamızın amacına gelince ise Has Partiyi Yerel Seçimler için hazır hale getirmek, Teşkilatımız Eğirdir’de ve Isparta’da daha güçlü hale getirmek, Halkımızdan aldığımız güç ile Has Partiyi Yerel Seçimler sonucunda Türkiye’nin En güçlü partisi yapmak ve bunların sonucunda da ilçemize ve Isparta’mıza Halk gibi yaşayan, Halk gibi düşünen ve Halkımızın arzuladığı gibi bir idareyi başa getirmek için yorulmadan bıkmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bizim anladığımız bildiğimiz ve inandığımız bir gerçek var ortada ki şüphesiz Has Parti gelecgin iktidar partisi olacaktır. Partimizin Genel Başkanı olan Numan Kurtulmuş da halkımızdan böyle bir şey bekliyor ve hepimizin gönlünde taht kurdu. İktidar partisine bu seçimlerde oy verenlerin çoğunluğunun sempatisini kazandık ve biliyoruz ki hepsinin içerisinde bir Has Parti olduğunu biliyoruz. Bizde bundan yola çıkarak daha canlı  daha güçlü bir parti olmak için çabalıyoruz. Tabii ki Türkiye’de Meclisin dışında parti olmak çok zor. Eğirdir’imizin ve Isparta’mızın Has Kadroları sayesinde bu zorlukları aşabilecek güçteyiz. Has Partiye Gönül verenler canla başla sonuca bakmadan, yorgunluk, bıkkınlık ve Umutsuzluk nedir bilmeden çalışmaya devam edecektir. Bizim En Büyük Moral Kaynağımızda budur” dedi.

BOZBEY YENİDEN ADAY
Has Parti Eğirdir İlçe Başkanı Emin Bozbey’de yaptığı açıklamada “ 11 Şubat 2012 tarihi itibari ile partimizin Olağan İlçe Divan toplantısını yapmış bulunmaktayız. 2012 çalışmalarımızı ve Kongre Takvimini belirledik. Has Parti Eğirdir İlçe Kongresinin 24 Mart 2012 Pazar günü yapma kararı aldık” dedi. Basın Mensuplarının sorularını yanıtlayan Bozbey Eğirdir İlçe Teşkilatı Başkanlığına tekrar aday olacağının da altını çizdi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.