HAS Parti İlçe Başkanı Yılmaz 'Esnaf Borçlu'

Has Parti Merkez İlçe Başkanı Cavit Yılmaz, (BAKA) tarafından yapılan ankette esnafın borçlu olduğundan dolayı yatırım yapamayacakları ortaya çıkmıştır dedi.

Yayınlanma:
HAS Parti İlçe Başkanı Yılmaz 'Esnaf Borçlu'

Has Parti Merkez İlçe Başkanı Cavit Yılmaz, (BAKA) tarafından yapılan ankette esnafın borçlu olduğundan dolayı yatırım yapamayacakları ortaya çıkmıştır dedi

Has Parti Merkez İlçe Başkanı Cavit Yılmaz, siyasete yeni bir soluk yeni bir heyecan katan Has Parti’nin ülkede iktidar alternatifi olarak görülmekte olduğunu ifade ederek, iyi bir teveccüh görmektedir dedi

Has Parti Merkez İlçeye bağlı üç belde de teşkilatlanmayı kurarak seçim çalışmasına hız kazandırdı. Dün Konukevi’nde kahvaltı düzenleyen HAS Parti Merkez İlçe Başkanlığı Büyükgökçeli, Kuleönü ve Sav Kasabası belde başkanlarını tanıttı

Merkez İlçe Başkanı Yılmaz yaptığı açıklamasında ise; “Halkın Sesi Partisi Merkez İlçe Teşkilatı olarak daha önceki toplantımızda mahalle temsilcilerimizi atadığımızı, Gençlik Kollarını Fatih Korkmaz, Kadın Kollarımızı Hülya Çetinkaya başkanlığında kurmuş olduğumuzu kamuoyumuzla paylaşmıştık.

Merkez İlçemize bağlı üç beldemizi de Şubat ayı içerisinde kurarak merkez ilçe teşkilatı olarak; teşkilatlanmamızı tamamlamış bulunuyoruz. Siyasete yeni bir soluk yeni bir heyecan katan has parti bugün ülkemizin iktidar alternatifi olarak görülmekte olup halkımız tarafından iyi bir teveccüh görmektedir.

Buda biz teşkilat mensuplarını heyecanla azim ve cesaretle çalışmaya yöneltmektedir. Bizler çalışmalarımızı yaparken Isparta’mızın hak ettiği hizmeti alamadığını görüyoruz. Bunun en büyük örneği Aralık ayında BAKA (Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı) tarafından Isparta’mızda yapılan ankette esnafımızın borçlu olduğundan dolayı yatırım yapamayacakları ortaya çıkmıştır. Yine Isparta’mızda 60.000' ne yakın icra dosyasının olduğu siz yerel basınımız tarafından açıklanmıştır.

Ekonomisinde istikrar olan bir ülkede veya şehirde böyle bir tablo ortaya çıkmaz. Bu sonucu Isparta halkımızın ve kamuoyumuzun takdirine sunuyoruz. Bizler inanç ve gayretle ülkemize ve Isparta’mıza böyle tablolar yaşatmamak için hizmet etmeyi bir borç biliriz. Siz değerli halkımızdan has parti olarak desteklerinizi bekliyoruz” dedi

Daha sonra ise Has Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Büyükgökçeli, Kuleönü ve Sav Belde Başkanlarına parti rozetini taktılar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.