Has Parti Kadın Kollarından Valiye Ziyaret

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Isparta Kadın Kolları Başkanı Canan Şimşek ve yönetimi Vali Memduh Oğuz’u makamında ziyaret etti. Yönetime yeni seçildiklerini belirten Başkan Şimşek, bu münasebetle Vali Oğuz’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mart 2012 13:44
Has Parti Kadın Kollarından Valiye Ziyaret

Başkan Şimşek; “Göreve yeni gelmemiz münasebetiyle ekibimle birlikte çeşitli ziyaretler yapıyoruz. Sayın Valimizle de tanışmak istedik, o nedenle buradayız. Kabul ettikleri için ekibim adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Vali Oğuz; “Kadınlarımızın sosyal hayata katılmaları, toplumu yüceltir”
Kadınların sosyal hayata katılmalarının çok önemli olduğunu ifade eden Vali Memduh Oğuz; “Siyasi partilerimiz aynı zamanda önemli sivil toplum kuruluşlarıdır. O bakımdan hanımlarımızın bu şekilde sosyal hayata katılmalarından dolayı büyük memnuniyet duymaktayım. Çünkü bu toplumun yükselmesi açısından çok önemli, hangi alanda olursa olsun, siyaset alanında, kültür alanında, spor alanında, eğitim alanında olmak üzere hanımlarımızı içtimai hayatın içinde görmek beni memnun ediyor.

Herhangi güzel bir işi yapalım derseniz tek başınıza yapamazsınız, ucundan tutacak insanlara ihtiyacınız olur, gruplara ihtiyacınız olur, kişilere ihtiyacınız olur.

Hanımlarımız bizim çok değerli varlıklarımız, annelerimiz, kızlarımız, bacılarımız, eşlerimiz, bu bakımdan onların sosyal hayatın içerisinde bulunmaları toplumsal yükselmeyi meydana getirir, toplum onlarla beraber yücelir ve yükselir” dedi. Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.